Protecția datelor cu caracter personal

SCM COMART certifica faptul ca va respecta drepturile pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Va garantam securitatea si confidentialitatea datelor furnizate si ne angajam sa nu le transmitem catre terti si sa nu incurajam spam-ul. Aceste informatii vor fi folosite de catre SCM COMARTpentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor,  promotii, numai daca in prealabil s-a oferit acordul clientului. Conform Legii Nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completate si ale Legii nr.506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SCM COMART isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau despre o alta persoana. Prevederile Legii 677/2001 va ofera dreptul de acces sau de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Societatea noastra se obliga sa respecte Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul”). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. Pe site-ul comart.ro va asiguram confidentialitatea datelor dumneavoastra prin introducerea unei parole la inregistrarea si si autentificarea pe site. Informatiile de orice fel (comentarii, intrebari, sugestii etc) trimise vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate.

Ce date personale prelucram?

Pentru a putea onora comenzile online avem nevoie de: numele dvs, adresa de livrare, numarul de telefon si adresa de email. Acestea sunt datele personale pe care noi le prelucram.

Cum prelucram datele personale?

Pentru livrare

Folosim numele dvs, adresa de livrare si telefonul pentru a va livra produsele prin agenti de livrare, de exemplu DPD. Aceste date raman si in sistemul agentului de livrare.

Pentru facturare

Numele si adresa de livrare vor aparea si pe factura emisa.

Pentru campaniile de marketing prin email

Adresa de email o folosim pentru a va crea un cont online pe site-ul comart.ro

Cine are acces la datele dvs cu caracter personal?

Au acces la datele dvs un numar limitat de angajati. Cu acestia, firma noastra a semnat un acord de confidentialitate prin care li se interzice dreptul de a folosi sau face publice datele dvs personale. Toti angajatii nostrii, care au access la datele dvs personale, au fost instruiti cu privire la protectia datelor personale.

Nu vindem datele dvs personale. Nu le folosim in alte scopuri. Nu le pastram la sediul firmei. Daca se regasesc in orice alta situatie decat cele descrise mai sus, le distrugem.

Datele dvs sunt in siguranta cu noi. Va respectam dreptul la protectia datele dvs personale.