Livrare

Livrare prin stack curier

In functie de zona in care stai se calculeaza automat cat ai de plata.Plaseaza comanda in cos introduci adresa si afli costul transportului.La cumparaturi de minim 249 lei ai transport gratuit.Toate informatiile pe care le introduci sunt confidentiale.Informatiile introduse despre card noi nu avem acces la ele ,vei fi redirectionat in platforma mobilpay unde tranzactiile sunt securizate si confidentiale.

 

Cum cumpăr

Selectarea produselor dorite

În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi, apăsaţi pe butonul Adaugă în coş. Veţi fi apoi direcţionat automat către pagină de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi opţiunea să vizualizaţi lista de produse existente în coş, să modificaţi cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul, mai multe sau toate produsele introduse în coş. Pentru a va întoarce din nou la site şi a adaugă alte produse în coş, acţionaţi butonul Continuă cumpărăturile.

Datele pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou, va trebui să va creaţi mai întâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagină. Acest proces nu va va răpi mai mult de 1-2 minute, după care veţi putea finaliza comandă. În cazul în care informaţiile pentru plata sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresa pentru plata şi introduceţi informaţiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectaţi metodă de plata pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Comentarii comandă, care va permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comandă pentru a trece la pasul următor.