Livrare

Cum cumpăr

Selectarea produselor dorite

În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi, apăsaţi pe butonul Adaugă în coş. Veţi fi apoi direcţionat automat către pagină de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi opţiunea să vizualizaţi lista de produse existente în coş, să modificaţi cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul, mai multe sau toate produsele introduse în coş. Pentru a va întoarce din nou la site şi a adaugă alte produse în coş, acţionaţi butonul Continuă cumpărăturile.

Datele pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou, va trebui să va creaţi mai întâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagină. Acest proces nu va va răpi mai mult de 1-2 minute, după care veţi putea finaliza comandă. În cazul în care informaţiile pentru plata sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresa pentru plata şi introduceţi informaţiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectaţi metodă de plata pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Comentarii comandă, care va permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comandă pentru a trece la pasul următor.

Expedierea pachetului dumneavoastră

În funcţie de caracteristicile comenzii Dvs. şi de opţiunile disponibile, este posibil să vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi pot fi asociate anumite costuri de transport. Veţi putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.Transportul va fi asigurat de către firma DPD care asigura transport şi în străinătate şi în urmă numărului de AWB puteţi urmări coletul dumneavoastră accesând DPD TRACKING https://www.dpd.com/tracking/(lang)/ro_RO.În cazul în care comandaţi din străinătate plata se va face numai online cu card inclusiv transportul.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrareși ambalare. Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.